Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Δημοφιλή προϊόντα
  • 17,90
  • 17,90
  • 17,90

Συντομευσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας

+30 210 49 13 132
info@sage-appliances.gr

Συνεργασία Χονδρικής – B2B Sage

Γίνετε
Συνεργάτης
Μας

Το να γίνετε συνεργάτης χονδρικής πώλησης Sage είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας. Η Sage είναι μια γνωστή εταιρεία ποιοτικών προϊόντων για το σπίτι. Ως συνεργάτης χονδρικής, θα λάβετε μειωμένες τιμές στα προϊόντα Sage, που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά και να αυξήσετε την κερδοφορία σας. Επιπλέον, ως αντιπρόσωποι των προϊόντων Sage στην Ελλάδα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης (service) και επισκευώ εγγύησης από το τεχνικό μας τμήμα εντός Αθηνών όπως επίσης και την παροχή διαφημιστικού υλικού για τις καταχωρήσεις στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας. Η συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία όπως η Sage μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται για διαφορετικές εφαρμογές, μπορείτε να προσφέρετε μια ποικιλία προϊόντων στους πελάτες σας και να καλύψετε τις διάφορες ανάγκες τους. Συνολικά, το να γίνετε συνεργάτης χονδρικής της Sage μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε την κερδοφορία της.

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σου

  1. Επισκεφθείτε την σελίδα αίτηση συνεργασίας.

  2. Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες της επιχείρησης σας.

  3. Ένας αρμόδιος υπάλληλος από το τμήμα συνεργατών θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

  4. Αφού διαβάσετε την πολιτική συμφωνίας σχετικά με προγράμματα συνεργασίας χονδρικής και την αποδεχτείτε, το προσωπικό υποστήριξης θα σας παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας B2B, στον οποίο θα έχετε πρόσβαση σε τιμές χονδρικής B2B, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας απευθείας ηλεκτρονικά από αυτήν την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Έχετε ερωτήσεις;

sage-logo-white

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο Newsletter συμφωνείτε να λαμβάνετε προσφορές και ενημερώσεις.

© 2024 Sage Appliances – All rights Reserved